حجتالاسلام مقصود علی دومکی، در سخنانی خطبۀ امام زینالعابدین (ع) در دربار یزید را جلوهای روشن از شجاعت، آگاهی و حقگویی اهلبیت (ع) دانست و گفت این خطبۀ تاریخی، صدای حقیقت در برابر حکومت ظلم و باطل بود.
بر اساس گفته خواهر شهید یونس زنگیآبادی، ایشان فردی دغدغهمند در رعایت مسائل شرعی بودند و هرگاه یکی از اعضای خانواده یا اقوام در رعایت این مسائل کوتاهی میکرد، شهید زنگیآبادی با مهربانی و با بیانی شیوا، اهمیت موضوع را برایشان توضیح میداد و آنها را راهنمایی میکرد.
امام صادق علیهالسلام در سخنی حکیمانه، رمز آسایش قلب را در دوری از تعلقات دنیوی میدانند.
امیرالمؤمنین امام علی علیهالسلام در سخنی اخلاقی، فروتنی را راهی برای جلب محبت الهی معرفی میکنند.
آنچه که موجب تقرب و نزدیکی آدمی به خداست گوشت های ذبح شده در عید قربان نیست، بلکه نزدیکی و قرب با ذبح بُعد حیوانی وجود آدمی است به واسطه بریدن رشته های هوا و هوس هاست؛ آنچه در قربانی مهم است تسلیم امر خدا بودن است.
امیرالمؤمنین علی علیه السلام در روایتی به راه رهایی از لغزش سخن اشاره می کنند.
حجت الاسلام ملیحی گفت: سیره امام جواد(ع) نشان میدهد، ابلاغ موفق پیام دین، نیازمند ترکیب عقلانیت، روشمندی و تحلیل صحیح از شرایط اجتماعی و سیاسی روز است.
امام جمعه دهدشت گفت: نامه امیرالمؤمنین علی(ع) به مالک اشتر چراغ راهی برای مسئولان است.
آیت الله سید محمد تقی مدرسی از علمای عراق نسبت به رکود فرهنگی در امت اسلامی هشدار داد و گفت: اگر همگی به وظیفه خود عمل نکنند، امت با یک فاجعه فرهنگی رو به رو می شود.
استاد مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) بندرعباس گفت: در دورانی پر چالش، امام رضا(ع) با هدایت هوشمندانه و ترویج اخلاق ناب اسلامی، نه تنها ایران را به پایگاه قدرتمند تشیع تبدیل کردند، بلکه زمینه شکوفایی تمدنی را فراهم ساختند که تا قرنها ادامه یافت.