معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب کبری (س) گفت: عاشورا، قیام پر محتوای امام حسین علیها السلام در کربلا است، قیامی که نهتنها در تاریخ اسلام، بلکه در تاریخ بشریت بهعنوان نمادی از ایستادگی، فداکاری و حقطلبی شناخته میشود.
معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعهالزهرا(س)، دوره مجازی عفاف و حجاب را ویژه طلاب و مبلغان سراسر کشور برگزار میکند.
مرکز مشاوره حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها با حضور کارشناسان مجرب در حوزه خانواده،، ازدواج، اخلاق فردی، مسائل اعتقادی و تربیت فرزند همهروزه صبح از ساعت ۹ تا ۱۳ به مراجعان و زائران مشاوره تخصصی ارائه میدهد.
پژوهشگر حوزوی به تبیین راهکارهای ترویج حجاب در جامعه پرداخت.
مدیرکل آموزشوپرورش چهارمحال و بختیاری در پیامی به مناسبت هفته حجاب و عفاف، ضمن گرامیداشت یاد شهدای واقعه مسجد گوهرشاد، بر اهمیت و نقش حیاتی حجاب و عفاف در سلامت فردی و اجتماعی جامعه تاکید کرد.
مدیر مدرسه علمیه خدیجهالکبری (س) گفت: حجاب صرفاً نماد ظاهری نیست، بلکه ترجمان معرفت الهی و تمرینی برای خودسازی و پاسداشت کرامت زن مسلمان در جامعه امروز است.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجسیه (س) رودان گفت: حجاب سرچشمه کمال زن است، اصالت زن مسلمان عفت اوست که حجاب مهمترین رکن آن است.
حجت الاسلام علی پناه با بیان اینکه رعایت حجاب موجب ارتقای کرامت انسانی میشود، گفت: مردم با درک فواید حجاب به آن گرایش مییابند.
حجتالاسلام والمسلمین درگاهی با تأکید بر جایگاه ویژه حجاب و عفاف در اسلام، این دو دستور مؤکد دینی را به عنوان مفاهیمی مکمل معرفی کرد که نقش مهمی در حفظ کرامت زن، سلامت جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی ایفا میکنند.
حجتالاسلام شورابیان حجاب را حکم الهی و ضامن سلامت جامعه دانست و گفت: حجاب در دین مبین اسلام تنها یک دستور فردی نیست بلکه یک سیاست اجتماعی کلان برای حفظ عفت عمومی، استحکام خانواده و سلامت اخلاقی جامعه است.