۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۳

حجاب و عفاف؛ کلید سلامت فردی و اجتماعی در اسلام است

حجاب و عفاف؛ کلید سلامت فردی و اجتماعی در اسلام است
حجت‌الاسلام والمسلمین درگاهی با تأکید بر جایگاه ویژه حجاب و عفاف در اسلام، این دو دستور مؤکد دینی را به عنوان مفاهیمی مکمل معرفی کرد که نقش مهمی در حفظ کرامت زن، سلامت جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی ایفا می‌کنند.
کد خبر: ۱۰۰۴۳

به گزارش خیمه مگ،حجت‌الاسلام والمسلمین میثم درگاهی مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در گفت‌وگویی در اراک اظهار داشت: حجاب و عفاف در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند و به عنوان دو مفهوم مکمل، نقش مهمی در حفظ و ارتقای شخصیت فردی و اجتماعی ایفا می‌کنند.

وی افزود: حجاب، به عنوان پوشش ظاهری و عفاف، به عنوان پوشش درونی و اخلاقی، به سلامت فرد و جامعه کمک می‌کنند و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌نمایند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی تصریح کرد: حجاب و عفاب برای حفظ کرامت و جایگاه زن می باشد.

وی تاکید کرد: حجاب و عفاف به ایجاد جامعه‌ای سالم و پایدار کمک کرده و این دو مفهوم به کاهش فساد اخلاقی و افزایش امنیت اجتماعی منجر می‌شوند و از طرفی حجاب و عفاف به تقویت روابط خانوادگی و ایجاد محیطی آرام و مطمئن برای رشد و تربیت فرزندان کمک می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین درگاهی گفت: نابودی عفت و حجاب در جامعه اسلامی یکی از توطئه‌های اصلی دشمنان بوده و برای ازبین‌بردن حیا و عفت عمومی، بسیار تلاش می‌کنند.

وی اظهار کرد: دشمن می‌داند که حجاب و عفاف از مفاهیم متعالی وجود جامعه می‌باشد و یک زن با داشتن حجاب کامل و برتر اسلامی، در جایگاه اصلی خویش قرار می‌گیرد، بنابراین با تمام تلاش سعی در ترویج ابتذال و تبلیغ الگوهای بی‌حجابی در بین زنان و حتی مردان میکند.

حجت الاسلام والمسلمین درگاهی، با اشاره به اینکه حجاب و عفاف باعث برون رفت انسان از حیات حیوانی خویش گردیده و روحیه تعبد و بندگی را در انسان تقویت می‌کند، اضافه کرد: این خود باعث تعالی انسان می‌شود و نه تنها رشد شخصی بلکه باعث آرامش جامعه کوچک خانواده و بزرگ زندگی نیز می‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: عفاف و حجاب فقط برای زنان نیست بلکه مردان نیز در جامعه باید با پوشش موجه و زیست عفیفانه داشته باشند لکن از آنجا که ظرافت‌های زنان بیشتر است، شرع و بنای عقلا این دو صفت را بیشتر برای زنان لازم می‌دانند.

حجت الاسلام والمسلمین درگاهی ابراز کرد: زیست عفیفانه مقتضای فطرت انسان‌ها است اما حد و قصور پوشش که همان حجاب است بر عهده شرع و تعبدی بوده، لذا می‌توان گفت عفیف بودن را عقل درک می‌کند و حجاب را شرع بیان می‌کند.

وی گفت: وقتی شرع حد و قصور حجاب را بیان می‌دارد، می‌توان نتیجه گرفت که حجاب حقی است الهی و بنده نمی‌تواند بگوید من نمی‌خواهم برای خودم حریم قائل شوم و یا همسر یا پدر بگوید من به همسرم یا دخترم اجازه بی حجابی می‌دهم.