مرثیه ای از شهید علامه شیخ فضل الله نوری خطاب به امام زمان عج در شهادت جد غریبش سیدالشهدا علیه السلام در کتاب تنهای شکیبا، اثر استاد علی ابوالحسنی(منذر) ره منتشر شد.
عاشورا؛ شروع نهضتی که عَلَمَش را زینب کبری سلام الله علیها بر دوش کشید و این علم هنوز هم پابرجاست.
هر روز عاشورا و هر جا کربلاست، یعنی تقابل حق و باطل همچنان در جریان است. اگر در کربلای تاریخ نبودیم، امروز با شناخت یزیدهای زمان مانند دشمنان اسلام باید در جبهه حق بایستیم. یاری حسین (ع) امروز با لبیک به ندای «هل من ناصر» در میدانهای معاصر معنا پیدا میکند.
علما و مراجع بزرگ شیعه همواره با سرودن اشعاری پرشور، ارادت خود به امام رضا(ع) را بیان کردهاند و این اشعار که آمیخته با عشق و معرفت به خورشید خراسان است، گواهی زنده بر پیوند ناگسستنی مرجعیت با مکتب رضوی است.
آیا حوا فریبخورده بود یا شریک جرم؟ کتاب «زن در قرآن» با بررسی داستان حوا در آیات قرآن، نگاهی تازه به نقش او در ماجرای هبوط دارد. این بررسی نشان میدهد که قرآن، حوا را همسنگ آدم در این واقعه مسئول میداند. متن پیشرو با واکاوی این داستان قرآنی، به نقش محوری حوا در کنار آدم میپردازد و به این سوال پاسخ میدهد که چرا در روایات و ادبیات، بیشتر آدم مسئول شناخته میشود
حجت الاسلام والمسلمین شاعری با حکم مدیر حوزه های علمیه به مدت ۳ سال به عنوان عضو شورای حوزه علمیه استان گلستان شد.
عشق در کلام سعدی، تنها یک احساس نیست؛ جهانی است پر از ایثار، درد، و زیبایی. در این غزل، او با زبانی آتشین و تصاویری ملموس، از دلسوزیهای عاشقانه میگوید؛ از زلف یار که کمند جانهاست تا فریادِ بیپناهی عاشقی که همه وجودش را پای معشوق ریخته است. این شعر، روایتی است که نه در خفا میماند و نه هرگز کهنه میشود...
مسعود یوسفپور به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان شعر تازهای سرود.
مجتبی خرسندی شاعر اهل بیت(ع) شعری را به مناسبت شب شهادت امام علی(ع) سروده است.
بانوی طلبه برازجانی به مناسبت روز قدس، شعری با عنوان «ندای قدس» سروده است.