آیتالله دری نجفآبادی با اشاره به ویژگیهای علم قرآنی مرحوم کربلایی کاظم ساروقی، گفت: علم او، مدرسهای نبود بلکه علم لدنی و شهودی بود که نزول قرآن را با نور بر قلب خود مشاهده کرد.
به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) ساوه، در دومین روز ماه مبارک رمضان، محفل جزءخوانی قرآن کریم در این مدرسه برگزار شد.
مسئول غرفه کودک و نوجوان آستان قدس رضوی گفت: در غرفه آستان قدس اتفاق ویژه ای که افتاده برگزاری «پویش حافظ شو » است. بچه ها در هر سن و سالی هستند با هدایت کارشناسان حفظ و قرائت به مسیر صحیح هدایت می شوند.
طلابی که حافظ قرآن کریم، نهج البلاغه یا صحیفه سجادیه هستند علاوه بر همه حمایت های عمومی مرکز خدمات حوزه یک ضریب بیشتری برای آنان درنظر گرفته شده است.
رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه گفت: حدود سه سال هست که خدماتی که به طلاب ارائه می شد هدفمند شده است و یکی از حوزه های هدف توجه به فعالین قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه است تا محققین و پژوهشگرانی که در این عرصه فعالیت می کنند یا حافظ می شوند به صورت مطلوبی از خدمات بهره مند شوند.
محمد مهدی بحرالعلوم، مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم، از برگزاری دومین جلسه شورای هفتم ارزیابی و اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم با حضور اکثریت اعضا در سازمان دارالقرآن الکریم خبر داد.
امام جمعه قشم گفت: طرح مساجد سراسر کشور با برگزاری برنامههای قرآنی اعم از روخوانی، روانخوانی و معارف قرآنی، به کانون فعالیتهای بزرگ قرآنی تبدیل میشوند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی کشور گفت: طرح زندگی با آیهها تلاش میکند با همکاری و به میدان آوردن تمام ارادهها و داراییها و امکانات، قرآن را به محاوره، زیست و زندگی مردم دخیل کند.
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی از آموزش ۱۰۲ هزار فراگیر قرآنی در طرح «من قرآن را دوست دارم» در بازه زمانی ۳ ساله اجرای طرح در کشور خبر داد.
مدیر اداره قرآن و حدیث حوزههای علمیه گفت: محفل قرآنی با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین عابدینی و اجرای حجت قارایی و برنامه گروهی قرائت قرآنکریم توسط حججاسلام حمیدینیک و متانت و نیز برنامه گروهی حفظ توسط حججاسلام طباطبایی، رضازاده و حسینی انجام میپذیرد