مدیر مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت گفت: حضرت عبدالعظیم (ع) فرزند عبدالله بن علی، از نوادگان امام حسن مجتبی(علیه السلام) است و نسبش با چهار واسطه به آن حضرت می رسد.
پیامبر اکرم (ص) در روایتی به فضیلت مسواک زدن اشاره می کنند.
پیامبرگرامی اسلام (صلیالله علیه و آله و سلم) در روایتی به جایگاه رفیع شهدا اشاره می کنند.
حجتالاسلام باقی گفت: در زمان ظهور امام عصر(عج)، همه زندگی بشر شامل امور فردی و ارتباط انسان با خودش، امور اجتماعی و ارتباط انسان با محیط اجتماع و ارتباط انسان با خداوند همه عادلانه شده در ذیل عدل تعریف خواهد شد.
حجتالاسلام اسماعیلی گفت: منزلت و جایگاه امام مجتبی(ع) نزد شیعه و پیروان راستین مکتب اهلبیت(ع) همان است که است که رسولخدا(ص) درباره آن جناب و برادرش فرمود که: حسن و حسین هر دو امامند، چه در حالی که قیام کردهاند و چه در قعود و صلح.
پژوهشگر تاریخ اسلام به بیان جایگاه تربیت در سیره امام حسن مجتبی علیه السلام پرداخت.
امام باید میان دو انتخاب، سخت تر را برمیگزید. یکی شهید شدن و دیگری زنده ماندن. آن اول ساده تر بود، امّا بی اثر و دومین راه یعنی زیستن در دنیایی که نه عمّاری داشت برای روشنگری، نه ابوذری برای افشاگری، نه مالکی برای جنگاوری و نه حتی ۷۲ یار برای اثبات برادری! امّا آثاری داشت به امتداد تاریخ.
حجتالاسلام ناصری در مراسم افطاری مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون (س) دولتآباد، ماه رمضان را فرصتی طلایی برای تهذیب نفس و تقرب به خداوند دانست.
حجتالاسلام و المسلمین قریشی گفت: امام علی (ع) محور وحدت ملی و دینی ماست و دشمنان اسلام سالهاست تلاش دارند وحدت ما مسلمین را خدشه دار کنند.
حضرت آیت الله سبحانی با تأکید بر اینکه اگر انسان، معشوق و محبوبی داشته باشد هرگز برخلاف او عمل نمی کند، گفتند: اگر ما واقعا پیامبر(ص)، امیرمؤمنان(ع) و اهلبیت(ع) را دوست داریم، راه آنان را می رویم و نماز، روزه، اقتصاد و سیاست ما مثل آنان می شود.