توجه به امور معنوی خود و همچنین اطرافیان، از آموزه های مورد تأکید دین اسلام است، اما برای دریافت چگونگی این توجه و اینکه اگر اطرافیان به سفارشات ما توجهی نکردند چه کنیم، باید به روایات رجوع کنیم.
طلبه سطح ۳ رشته اخلاق و تربیت اسلامی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) اصفهان، از پایان نامه خود با عنوان «تأثیرات معادباوری بر کارآمدی خانواده براساس آموزههای اسلامی» دفاع کرد.
مقایسه، ناخواسته آتش به انبار باروت احساسات یک مرد میزند و حتی اگر با پدر یا برادرش باشد، واکنشهای تدافعی را فعال میکند. به جای برانگیختن حس ذاتی رقابتطلبی در مردان، تمرکز بر نقاط قوت و ابراز عشق و قدردانی، کلید ساختن رابطهای قویتر و شادتر است.
گوشیهای رمزدار و پنهانکاری دیجیتال، امروزه به چالشی جدی در روابط تبدیل شده که اعتماد بین همسران را هدف میگیرد. شفافیت و روراست بودن با یکدیگر، پایههای زندگی مشترک را مستحکم میکند و فضای امنی برای رشد عشق و احترام متقابل فراهم میآورد.
در پانزدهمین نشست از سلسله نشستهای علمی «رابطه پدر-دختری در آینه علم و دین ۲»، نقش محوری پدر در حفظ آرامش و حل اختلافات خانوادگی دختر پس از ازدواج مورد بررسی قرار گرفت.
سه کلید طلایی برای یک رابطه پر از عشق و صمیمیت شامل قدر دانستن لحظات با هم بودن، تازه کردن محبت روزانه و قدردانی دائمی از یکدیگر است. این سه عنصر رایگان هستند، اما برای کسب آنها نیاز به کمی تلاش و مدیریت دارید.
فعال فرهنگی و اجتماعی گفت: الگوی سوم زن، با بهرهگیری از این ایده زوجیت، الگویی عملی برای حضور مؤثر زنان در خانواده و جامعه ارائه میدهد. این دو ایده، در کنار هم، پاسخی جامع و الهامبخش به منازعات تمدنی میان اسلام و غرب ارائه میکنند و جایگاه زن را در تمدن اسلامی بهعنوان الگویی جهانی مطرح میسازند.
نشستی با حضور طاهره قیومی، مشاور وزیر جهادکشاورزی در امورزنان وخانواده، علیزاده مقدم رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل اعضای هیات مدیره، مشاوران و مدیران شرکت و مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی در محل این شرکت برگزار شد.
کارشناس حوزه دین گفت: اگر حیات طیبه در خانواده محقق شود، ازدواج از مسیر درست اسلام صورت گیرد و زنان و مردان به نقش و وظایف و تمایزهای خود در خانه و خانواده و جامعه پی ببرند قطعا جامعه به پویایی و نشاط و صلابت خواهد رسید.
در مسیر پرپیچوخم زندگی زناشویی، گاه تفاوتها و چالشها به میدان نبردی خاموش بدل میشوند که تنها راه نجات از آن، هنر مدارا و سازش است. مدارا کلید آرامش در روابط همسران بهشمار میآید و با کاهش تنشها، زندگی را به فضایی دلنشین و پایدار تبدیل میکند.