به گزارش خیمه مگ،خانم مریم خدادادی مدیر مدرسه علمیه کوثر زرندیه در گفتوگویی اظهار داشت: از جمله اهداف عالی ائمه علیهم السلام مسئله تبیین و بیان واقعیت است که از زمان رسول مکرم اسلام(ص) این سیره عملی در راستای مبارزه با جهل و انحراف فکری و عقیدتی به کار گرفته می شد.
وی افزود: در آیات الهی نیز موضوع جهاد تبیین جایگاه ویژه ای دارد، مطابق آیه ۳ سوره آل عمران که میفرماید "لتبیننه للناس و لا تکتمونه".
خدادادی تصریح کرد: تبیین عالمانه و حکیمانه عالمه غیر متعلمه حضرت زینب(س) از وقایع عاشورا، حافظ دستاوردهای قیام عاشورا است، ایشان با تبیین خود جریان فکری مطابق با اندیشه اسلامی بوجود آوردند.
وی تصریح کرد: تبیین حضرت زینب(س) از عصر عاشورا تجلی پیدا کرد، گویا ترسیم تاریخ بعد از عاشورا با ایشان است.
مدیر مدرسه علمیه کوثر زرندیه اظهار کرد: قافله امام حسین(ع) را یک زن در کنام امام سجاد(ع) برعهده می گیرد، ایشان وقایع عاشورا و قیام امام حسین(ع) را صریح و روشن روایت کردند و تاریخ را ساختند که اگر چنین نمیکردند، دشمن تاریخ را به نفع خود روایت میکرد و تاریخ دچار انحراف میشد.
وی تاکید کرد: قدرت رسانهای حضرت زینب(س) آنقدر با عظمت بود که سلطه رسانهای دشمن را در هم شکست و نگذاشت تاریخ را روایت کنند.
خدادادی ادامه داد: حضرت زینب(س) وقتی به قتلگاه رسیدند با بدن بی سر ابا عبدالله آنقدر زیبا و دلسوزانه ملاقات کردند که اشک دشمن جاری شد، همه افراد به گریه در آمدند و این همان روایتگری مظلومیت امام حسین(ع) است.
وی خاطرنشان کرد: الگوی عملی حضرت زینب(س) در تبیین حقایق و واقعیات قیام امام حسین(ع) دلها را برانگیخت و حرکتی جهادی در جامعه اسلامی همراه با بصیرت و هوشیاری ایجاد کرد.
مدیر مدرسه علمیه کوثر زرندیه ابراز کرد: حضرت زینب(س) منظومه حرکت امام حسین(ع) را با حضور در کنار امام و ولی زمان آنچنان هوشیارانه درک و ترسیم نمودند که راهکاری اثر بخش در مقابله با جهل زمان ارایه شد.
وی اضافه کرد: با تبیین ایشان یک سیره مقاومتی در برابر عقاید انحرافی دشمنان جامعه اسلامی بازخوانی شد که چراغ راه تمام هادیان و جهادگران عرصه تبیین خواهد بود.
خدادادی بیان کرد: حضرت زینب(س) الگوی عملی برای تمامی جهادگرانی که میخواهند پیرو منویات رهبر معظم انقلاب، حق و حقیقت را تبیین و باطل و انحراف را رسوا نمایند می باشد.