به گزارش خیمه مگ، حسين اسدی مديركل قرآن و حديث جامعةالمصطفی با اعلام اين خبر گفت: يكی از سياستها و راهبردهای جامعةالمصطفی(ص) در داخل و خارج كشور ايجاد بخش ساختاری مستقل با عنوان«دارالقرآن و حديث» در مراكز تابعه بهعنوان مجری برنامههای قرآنی، حديثی و ادعيه است.
اسدی اظهار كرد: در اين راستا، بیش از 80 دارالقرآن ساماندهی و تجهيز شده و 14 دارالقرآن نيز به شكلی نمادين و از طريق ويدئو كنفرانس همزمان با افتتاحيه مرحله نهايی شانزدهمين المپياد قرآن و حديث افتتاح میشوند كه بيشتر اين دارالقرآنها نيز متعلق به خارج كشور است.
وی ادامه داد: در حال حاضر در واحدهای داخل كشور و برخی واحدهای خارج از كشور دارالقرآن وجود دارد و با دستور رياست جامعةالمصطفی، درافتتاحيه پانزدهمين المپياد بينالمللی قرآن و حديث در سال گذشته، شناسايی دقيقتری از وضعيت دارالقرآنها در داخل و خارج كشور انجام شدهاست.
مديركل قرآن و حديث جامعةالمصطفی، همچنين راهاندازی مراكز تخصصی قرآنی و حديثی ويژه خانوادههای طلاب غيرايرانی را از ديگر فعاليتهای قرآنی و حديثی عنوان نموده و تصريح كرد: در ماه مبارك رمضان سالجاری يك مركز تخصصی در مشهد راهاندازی شد و مركز تخصصی ديگری نيز همزمان با مرحله نهايی شانزدهمين المپياد بينالمللی قرآن و حديث افتتاح میشود.
وی افزود: همچنين مراكز قرآن و دارالقرآنهايی نيز توسط فارغالتحصيلان جامعةالمصطفی در كشورهای مختلف افتتاح شدهاست و مورد حمايت ما هستند.
براساس اعلام ستاد خبری شانزدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث، اسدی با بيان اين كه تمامی فراگيران و دانشپژوهان جامعةالمصطفی درس آشنايی با قرآن را آموزش میبينند، گفت: محور اصلی و ستون فقرات برنامههای جامعةالمصطفی(ص) بر قرآن و كلام اهلبيت(ع) استواراست و در كنار آن تربيت نخبه قرآنی و حديثی نيز در دستور كار قرار دارد.