به گزارش خیمه مگ، حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس(جعفرالهادی)، رییس مرکز تخصصی علوم حدیث در نشست اساتید و مسئولین این مرکز، اظهار داشت: هدف اصلی مرکز تخصصی علوم حدیث نخبه پروری میباشد، اما هرگز فقط به دنبال آموزش نیستیم، بلکه در آیندهای نزدیک بنا داریم در سطوحی مانند لیسانس و فوق لیسانس و بعد از آن حتی در سطح دکتری از این مرکز فارغ التحصیل داشته باشیم.
وی با اشاره به تلاش های اساتید مرکز تخصصی علوم و حدیث در عرصه تبلیغ مخصوصاً در کشورهای خارجی، گفت: در سفرهای تبلیغی خارج از کشور حتی افرادی از اهل سنت جذب تشیع ميشوند، با این حال باید پرسید آیا نباید این راه را ادامه داد؟
حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس با اشاره به جمعیت 240میلیونی شیعیان جهان ابراز داشت: با این همه ظرفیت جای تأسف است که برای تبلیغ دین، تنها عده محدودی از طلاب به خارج از کشور می روند.
وی با طرح این سؤال که چرا باید طلاب فقط در ایام تبلیغی مانند ماه رمضان و... در قم بمانند؟؛ ادامه داد: طلاب باید به سراسر کشور رفته و به ترویج دین اسلام بپردازند.
*طلبهها در قم نمانند!
رئیس مرکز تخصصی علوم و حدیث، با بیان این مطلب که آیا طلبه، درس خوانده که در قم و در جوار حرم حضرت معصومه بماند؟ اذعان داشت: امروزه اهل بیت(ع) خیلی مظلوماند به همین جهت حوزه های علمیه باید نگاهی ویژه به امر تبلیغ داشته باشند و در این راستا تمام دنیا را هدف خود قرار دهند.
وی در ادامه با تأکید بر تلاش برای ترویج علوم حدیثی، گفت: حدیث برای مردم دنیا بسیار جذابیت دارد؛ امروز در کشورهای غربی بیشترین سؤالی که از ما می شود، نه از فلسفه و منطق، بلکه از علوم حدیثی است.
حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس گفت: نشان راه های صحیح، از مسیر اهل بیت(ع) و احادیث مرتبط با آن ها یافت می شود و باید به این امر اهتمام ویژهای داشت.
رئیس مرکز تخصصی علوم و حدیث با اشاره به کتاب الفصول المهمة فی ا صول الأئمة، بیان داشت: باید با انجام بررسی هایی، احادیث مربوط به فقه و اصول هم یافت شود و همان ها در قالب دروس ترویج پیدا کند.
* توجه به احادیث اخلاقی در جامعه
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که احادیث اخلاقی فراوانی داریم، یادآورشد: احادیث اخلاقی را نباید منحصر به احادیثی در مورد سفارش به راستگویی و تواضع دانست، بلکه احادیث اخلاقی فراواني داریم که برای رشد و ارتقای جامعه بسیار کارگشا هستند و باید بیش از پیش به آن ها اهمیت داد و آنها را در جامعه رواج داد.
رئیس مرکز تخصصی علوم و حدیث با اشاره به دیدار اخیر خود با مدیر و معاون آموزش حوزههای علمیه، گفت: پیشنهاد کردیم که در تمامی شهرستان ها سطح دو علوم حدیث راهاندازی شود، همچنین این مرکز آمادگی دارد تا اساتید مجربی را به شهرستانها جهت فعالیت اعزام کند.
وی در ادامه خواستار توجه بیشتر مرکز مدیریت حوزه نسبت به مرکز تخصصی علوم و حدیث شد و ابراز داشت: حدیث از فلسفه و منطق بالاتر است و اصلا از تمام علوم دیگر با اهمیت تر است؛ قطعا اگر به حدیث اهمیت بیشتری داده شود و برای آن برنامه ریزی خاصی صورت گیرد، می تواند اثر گذار تر باشد؛ بنابراین نگاه به این مرکز باید، نگاهی عزتمندانه باشد.