۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۰

نهج البلاغه مهجور می باشد

نهج البلاغه مهجور می باشد
نشست اخلاقی با موضوع «شرح فرازی از نامه ۴۵ نهج البلاغه» در مدرسه علمیه خواهران اهل البیت(ع) ملک شهر برگزار شد.
کد خبر: ۲۰۸۳

به گزارش خیمه مگ، نشست اخلاقی با سخنرانی حجت الاسلام غلامرضا تمنایی رئیس هیأت امناء مدرسه علمیه خواهران اهل البیت(ع) ملک شهر با موضوع «شرح فرازی از نامه 45 نهج البلاغه» با حضور کارکنان و طلاب این مدرسه برگزار شد.

حجت الاسلام تمنایی با بیان اینکه رهبر هر جامعه الگوی مسئولین است، گفت: رهبر معظم انقلاب در نهایت ساده زیستی با سران کشورها تعامل دارند و  ساده زیستی را مانعی در برقراری این ارتباط نمی دانند.

رئیس هیأت امنای مدرسه علمیه اهل البیت(ع) ملک شهر با بیان اینکه بیشتر بخش های نهج البلاغه قابل فهم برای عموم است، بر مهجوریت زدایی از این اثر گرانسنگ تاکید کرد و افزود: از نهج البلاغه می توان در جهت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و هم از جهت معنوی درس گرفت.

حجت الاسلام تمنایی در شرح نامه 45 نهج البلاغه اظهار کرد: نکاتی که از این نامه برداشت می شود این است که رئیس حکومت باید بر کارگزاران نظارت دقیق داشته باشد، حکومت حضرت در کوفه و عثمان بن حنیف در بصره است، اما خبر به حضرت رسیده و این حاکی از گذاردن مأمور از سوی امیرالمؤمنین(ع) است، حضرت نامه تندی برای عثمان فرستادند که این قاطعیت در برخورد امام را می رساند، هر مأمومی امامی دارد که باید با الگو گیری از امامش زندگی کند.

وی افزود: امام علی(ع) از دنیا به دو جامه فرسوده و دو قرص نان اکتفا کرد و از مردم خواستند در ورع، اجتهاد، عفت ورزی و سداد ایشان را یاری کنند.