۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۰

حوزه علمیه خواهران استان تهران پیشتاز عرصه تالیفات علمی می باشد

حوزه علمیه خواهران استان تهران پیشتاز عرصه تالیفات علمی می باشد
حجت الاسلام والمسلمین کبیریان با بیان سابقه تاریخی حوزه علمیه تهران و ری خاطر نشان کرد: حوزه قدیم تهران در تربیت بزرگان علمی و دینی مقدم بر حوزه علمیه قم است. این حوزه علمیه با سابقه ۲۰۰ ساله، بزرگانی نیز شیخ صدوق و عبدالعظیم الحسنی و شیخ کلینی از بزرگان حوزه علمیه تهران هستند که که می توانند عظمت این حوزه را نشان دهند.
کد خبر: ۴۲۰۳

به گزارش خیمه مگ،اولین اجلاس سراسری موسسان روسا و اعضای هیات امنای مدارس علمیه خواهران استان تهران، با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی ایران و با حضور حجج اسلام والمسلمین، فاضل مدیر حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور، کبیریان مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران، هاشمی دبیر شورای سیاست گذاری مدیریت حوزه علمیه خواهران، سید علی قاضی عسگر تولیت آستان حرم عبدالعظیم الحسنی، علیرضا فخاری استاندار تهران، دکتر جوهری معاون امنیت سیاسی استاتداری تهران، مدیران مدارس و مراکز تخصصی حوزوی خواهران استان تهران، صبح امروز در تالار شیخ صدوق حرم عبدالعظیم الحسنی شهر ری در حال برگزاری است.
در ابتدای این اجلاسیه حجت الاسلام و المسلمین کبیریان مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران با بیان رهنمودی از مقام معظم رهبری بیان داشت: مقام معظم رهبری امام خامنه ای در مورد شهر تهران فرمودند، تهران را باید بطور ویژه در برنامه ریزی های فرهنگی شناخت و الحق و انصاف هم شهر تهران با ۲۴ هزار شهید در پایتخت و ۳۶ هزار شهید طلبه در سطح استان تهران سهم مهم و بسزایی در پیشروی انقلاب اسلامی داشته است.
وی با بیان ویژگی های شهر و مردم انقلابی تهران ابراز داشت: شناسنامه تهران را باید با انقلابی بودن این شهر شناخت که در عرصه های مختلف سیاسی اجتماعی حماسه های بی بدیلی آفریده است که یکی از ویژگی ها مردم این شهر در صحنه بودن شهر تهران در عرصه های مختلف تاریخ انقلاب است و در انتخابات پیش روی مجلس نیز حماسه ای دیگر خواهند آفرید.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران در ادامه با بیان سابقه تاریخی حوزه علمیه تهران و ری خاطر نشان کرد: حوزه قدیم تهران در تربیت بزرگان علمی و دینی مقدم بر حوزه علمیه قم است. این حوزه علمیه با سابقه ۲۰۰ ساله، بزرگانی نیز شیخ صدوق و عبدالعظیم الحسنی و شیخ کلینی از بزرگان حوزه علمیه تهران هستند که که می توانند عظمت این حوزه را نشان دهند.

وی با توضیحی کوتاه از تاسیس حوزه علمیه خواهران بعد از انقلاب اسلامی گفت: حوزه خواهران را باید مولود انقلاب بدانیم. این حوزه با وجود عمر کوتاه خود افتخارات ارزشمندی را به نام خود در سطح کشور و شهر تهران ثبت کرده است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران با بیان گزارشی کوتاه از فعالیت های حوزه علمیه استان تهران گفت: حوزه علمیه خواهران استان تهران با بیش از ۷۰ مدرسه علمیه در سطح استان تهران که از غربی ترین نقطه استان که شهرستان ملارد باشد تا شرقی ترین نقطه استان که شهرستان پیشوا و ورامین باشد فعالیت های قابل چشمگیری را از خود به نمایش گذاشته است.

وی ادامه داد: در حوزه علمیه خواهران استان تهران ۱۲۰۰۰ هزار دانش آموخته در اعصار مختلف کنش گری و تبلیغ دین و فعالیت های فرهنگی اجتماعی مشغول به تحصیل علوم و معارف دینی هستند. فعالیت این دانش آموختگان از جلسات خانگی تا آموزش پرورش، مجامع علمی دانشگاهی و حوزوی حضوری تاثیر گذار و پر رنگی دارند.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان با توضیح مقاطع مختلف تحصیلی حوزه علمیه خواهران استان تهران گفت: ظرفیت ارزشمند حوزه علمیه خواهران استان تهران، در رشته های تخصصی سطح ۳ و ۴ با گرایش های اخلاق، فقه و اصول، تاریخ اسلام، فلسفه، تفسیر قرآن، مطالعات اسلامی زنان، تربیت کودک و نوجوان و مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی در سطح ۳ و همچنین در رشته های فقه خانواده، تفسیر تطبیقی کلام اسلامی، حکمت متعالیه و علوم معارف قرآن، در سطح ۴ ظرفیت هایی است که برای دانش پژوهان این رشته ها مهیا کرده است.

وی خاطر نشان کرد: اساتید سطح ۲ حوزه علمیه خواهران همه از دانش آموخته همین حوزه بوده که در حال تدریس سطح دو مدارس علمیه استان می باشند و باید تاکید کنم در بحث تحقیق و تالیفات و ارائه راهکارهای موثر در مسائل و آسیب های اجتماعی از حوزه علمیه برادران پیشی گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان در پایان از خدمات حوزه علمیه خواهران در زمان کرونا یاد کرده و بیان داشت: در عرصه خدمت رسانی، حوزه علمیه خواهران استان تهران در زمانی که خیلی از افراد از بیماران کرونایی فاصله می گرفتند، با حضور در بیمارستان ها به ارائه کمک پرداخته و در بهشت زهرا تهران برای اموات کرونایی نقش بی بدلیلی از خود به جای گذاشتند.

خواندنی ها
مطالب بیشتر
حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی‌مطلق
محقق و کارشنان دین و از شاگردان آیت‌الله شوشتری

نگاهی به شخصیت عرفانی و سلوک سیاسی آیت‌الله شیخ‌عبدالقائم شوشتری عارفی مدافع امام و آقا

حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی‌مطلق محقق و کارشنان دین و از شاگردان آیت‌الله شوشتری

دفاعی به‌دور از تهاجم و تنش

المراجعات و مدل مناظره دربارهٔ امامت در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا شرف‌الدین

دفاعی به‌دور از تهاجم و تنش

توهین کنندگان به قرآن را با عشق متوجه اشتباهشان کنیم

زارعی در «نشان ارادت»:

توهین کنندگان به قرآن را با عشق متوجه اشتباهشان کنیم

خطبهٔ فدکیه محور وحدت

روایت حجت‌الاسلام قنبری‌راد از کتابی که آیت‌الله سیدعزالدین زنجانی نوشت

خطبهٔ فدکیه محور وحدت

در معرفی و تبلیغ دین کجا اشتباه کرده‌ایم؟

در معرفی و تبلیغ دین کجا اشتباه کرده‌ایم؟