به گزارش خیمه مگ، حضرت آیتالله مکارم شیرازی، امروز در دیدار ایزوهارا واتانابه، رییس سبک کاراته جهانی که بعد از گرویدن به دین مبین اسلام و مذهب تشیع نام مبارک محمد را برای خود انتخاب کرده است، با تاکید بر این که اسلام دین صلح، محبت و برادری است، اظهار داشتند: پیامبر اسلام(ص) می فرماید فرقی بین سیاه و سفید، نژادها و مناطق مختلف نیست و اسلام قوی ترین رابطه عاطفی را برای کل بشریت می خواهد و از دیدگاه ما تمام انسان ها برادر یکدیگرند.
معظم له در ادامه با بیان این که ژاپن کشوری مهم و پر افتخار است، تصریح کردند: ما روابط بسیار خوبی با کشور شما داریم و برای ژاپنی ها احترام بسیاری قائل هستیم و آنها را مردمی سخت کوش، شجاع و با تدبیر می دانیم.
این مرجع تقلید با بیان این که ما معتقدیم روابط ما با شما باید روز به روز بیشتر و گسترده تر شود، افزودند: ما هرگز ندیده ایم ژاپنی ها افکار و اندیشه های استعماری نسبت به کشورهای دیگر داشته باشند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی تصریح کردند: درست کاری و صحت عمل ژاپنی ها به اندازه ای است که اجناسی که مارک ژاپنی دارد، مورد استقبال قرار گرفته و از آن به عنوان جنس با کیفیت و مطلوب یاد می شود.
ایشان با بیان این که اعتماد به یکدیگر بزرگ ترین سرمایه است، یادآور شدند: البته دشمنان ما در سطح دنیا در رسانه های خود بر ضد ایران تبلیغات بسیاری انجام می دهند، اما وقتی مردم جهان به ایران بیایند و شرایط ما را ببینند متوجه می شوند ایران غیر از آن کشوری است که در رسانه های جهان بیان و تشریح می شود؛ به همین دلیل معتقدم رفت و آمد ما و شما باید بیشتر از این باشد تا واقعیاتی که در جمهوری اسلامی ایران هست روش شود.
معظم له با یادآوری این نکته که ما ژاپن را شریک خوبی برای مسائل اقتصادی و سیاسی خود می دانیم، ابراز داشتند: امیدواریم روابط روز به روز در تمام عرصه ها گسترش بیشتری پیدا کند.
ایشان تصریح کردند: ما می دانیم ژاپن در جنگ جهانی، مظلوم واقع شد و ضربه های زیادی به این کشور وارد کردند و از این جهت ما با ژاپنی ها ابراز همدردی می کنیم، اما خوشبختانه مردم ژاپن چنان جدی بودند که آثار ویرانی های جنگ را در مدت زمان کوتاهی از بین بردند؛ به همین دلیل صلح برای ما و شما فرصت بسیار خوبی است برای زندگی بهتر. امیدوارم در سایه لطف خدای متعال، اسلام و تشیع در تمامی کارهای خود موفق باشید.
معظم له تاکید کردند: ورزشکاران ما از قدیم الایام با اخلاق مانوس بودند و زورخانه ها خود یک مکتب اخلاقی بودند؛ متاسفانه اخلاق در ورزش های حرفه ای کمرنگ شده است، در حالی که ورزش باید مقدمه ای برای تعالی اخلاقی جامعه باشد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی همچنین با بیان این که از دیدار شما خوشوقت هستیم، گفتند: از این که افتخار گرویدن به مذهب شیعه را پیدا کرده اید، بیشتر خوشحال شدیم. شما می توانید از نفوذی خود برای پیشرفت مذهبی که اختیار کرده اید، ولو به صورت غیر مستقیم استفاده کنید.