بهگزارش خیمه مگ، این مرجع تقلید، امروز در دیدار و طلاب و مدیران میاندوآب با استناد به این که علما و روحانیت وظیفه سنگینی به دوش دارند، گفتند: علمای شیعه مرزبانان اسلام در مقابل تهاجمهای فرهنگی هستند.
ایشان با اشاره به مسئولیتهای مختلف افراد در جامعه، افزود: اولین مسئولیت فردی، خودسازی است، به طوری که وقتی خداوند متعال استعدادهای فراوانی در وجود انسان قرار داد تا از طریق خدا شناسی به خود سازی برسد.
حضرت آیت الله نوریهمدانی، ایمان را یکی دیگر از مسئولیت انسانها در اجتماع دانسته و گفتند: علم بدون ایمان نه تنها انسان را به جایی نمیرساند، بلکه فرهنگ انسان بدون ایمان فقیر خواهد بود.
معظمله در ادامه با اشاره به این که در قرآن کریم 750 آیه در مورد توحید وجود دارد، یادآور شدند: انسان باید در آسمانها و زمین گردش کند تا با عظمت خداوند آشنا شده و به نظام جهان پی برده و عبرت گیرد.
ایشان در ادامه با بیان این مطلب که علم متفاوت از عقل است، خاطرنشان ساختند: علم با کسب دانش میسر میشود، ولی عقل، قدرت تشخیص حق از باطل است که همان شناخت بصیرت است.
این مرجع تقلید با اشاره به تاکید مقاممعظمرهبری به کسب بصیرت، گفتند: باید بررسی شود که در جریان فتنه 88 چطور با عقل، حق از باطل تشخیص داده شد.
ایشان با بیان این که دین از سیاست جدا نیست، گفتند: اگر انسان میخواهد کسی را بشناسد که اجتماعی است یا نه، باید ببیند نسبت به مسایلی که در جامعه اتفاق میافتد آگاه است یا خیر؟
معظمله در ادامه با اشاره به رساله حقوق امام سجاد(ع) آن را با اهمیت شمرده و ابراز داشتند: این رساله بیان کننده حقوق انسان است و در آن 50 حق از حقوق انسانها را بیان کرده است.
حضرتآیتالله نوری همدانی با اشاره به ضرورت توجه به نیازهای مسلمین، گفتند: نباید به مسایل جهان اسلام به ویژه در کشورهای فلسطین، افغانستان و ... بیاعتنا باشیم.
با بیان این که کتابهای صحیفه نور، دفتر تبیان و وصیتنامه امام خمینی(ره) از اهمیت خاصی برخوردارند، یادآور شدند: طلاب باید آثار امام (ره) مورد مطالعه قرار دهند و مسایلی که در حکومت اتفاق میافتد را بدانند با مسایل روز آشنا شوند.
این مرجع تقلید خاطرنشان کردند: باید با هوشیاری و بیداری در راستای بقای نظام اسلامی تلاش کنیم.