به گزارش خیمه مگ،دفتر «مؤسّسۀ علمی ـ فرهنگی علامه عسکری» در قم، با صدور اطلاعیهای، از اقشار مختلف مردم، بویژه اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و طلاب علوم دینی دعوت به عمل آورده تا در این مراسم معنوی که پنجشنبه، 25 شهریور ماه، بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد اعظم قم، در جوار بارگاه ملکوتی کریمۀ اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) برگزار میگردد، شرکت نمایند.
همچنین در این مراسم حجة الاسلام و المسلمین مبلّغی از فضلای حوزه و رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به ایراد سخن خواهد پرداخت.
خاطرنشان میشود، علامه عسکری که پدرانش در دورۀ صفوی از سبزوار به ساوه مهاجرت کرده و «شیخ الاسلام» این شهر بودهاند ـ در سال 1332 ق. در سامرّا، از پدر و مادری ایرانی به دنیا آمد و از کودکی به فراگیری دروس حوزوی پرداخت. او که در جوانی چند سالی را هم در حوزۀ علمیه قم سپری کرد، دروس سطح و خارج فقه و اصول را در سامرّا و نجف، نزد علمای تراز اوّل آن روزگار گذراند.
ضرورت اصلاح و بازنگری در منابع درسی حوزه، به گونهای که از حالت تک بُعدی خارج شده، پاسخگوی نیازهای روزافزون روزگار خود باشند، وحدت مسلمانان، اعم از شیعه و سنّی، معرّفی مکتب اهلبیت(ع) و ویژگیهای آن، ارائۀ راه حلّ برخی از معضلات کلامی ـ اعتقادیِ رویاروی تشیع، پاسخگویی به شبهات دینی مطرح شده؛ مناظره با علمای اهل سنّت و دیگر ادیان و ...، از مهمترین دغدغههای علامه عسکری بود.
ایشان با نوآوری و مطرح کردن ابتکارات بدیع علمی همچون «وحی قرآنی» و «وحی بیانی» یا «مکتب اهلبیت(ع)» و «مکتب خلفا»، و تألیف آثار گرانسنگی چون: «معالم المدرستین»، «القرآن الکریم و روایات المدرستین»، «عقاید الاسلام من القرآن الکریم»، «عبد الله بن سبأ و أساطیر اُخری» و «نقش ائمه(ع) در احیای دین»، نام خود را در زمرۀ مدافعان حقیقی اسلام ناب، ثبت نمود.
علامه عسکری، پس از عمری جهاد خستگی ناپذیر، و تلاش بیوقفه در راه اعتلای مکتب اهل بیت(ع)، در شهریور ماه 1386، در سن 96 سالگی، به لقاءالله پیوست.