به گزارش خیمه مگ،حجت الاسلام و المسلمین احمد سالک با اشاره به هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره پیشکسوتان بسیجی، بسیج را لشکر انقلاب و دانشگاهی دانست که در خدمت کشور و نظام اسلامی است.
* عملکرد رضایتبخش بسیج در تمام عرصهها
اولین فرمانده بسیج در دوران بنیصدر، عملکرد بسیج در جذب نوجوانان و جوانان را رضایتبخش دانست و افزود: بسیج هم همانند سایر بخشها در چهار دهه گذشته، سیر تکاملی داشته است. بسیجیان پیشکسوتان حرکت، برکت و امیدآفرینی هستند و بسیج قدرت جوشیده از درون جامعه است.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نهم با بیان اینکه نیروهای بسیجی در مسائل مختلف حضور داشتهاند، گفت: در کرونا، بسیج به کمک وزارت بهداشت آمد و در بخشهایی همچون نانو و هستهای نیز نخبگان بسیجی فعالیت دارند. بسیج در جنگ نرم و جنگ اقتصادی هم قدرت بازدارندگی قوی دارد.
حجت الاسلام و المسلمین سالک با تأکید بر لزوم بهرهمندی دولتها از توانمندی بسیج، افزود: خوشبختانه در دولت سیزدهم برای مقابله با گرانفروشیها و حل معضل آب از بسیج استمداد طلبیده شده است.
* استقراض از بانک مرکزی منتفی است
نایب رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم در 3-4 ماه اخیر، گفت: مردادماه که آقای رئیسی در جمع وزرای دولت دوازدهم حضور یافت، دولتمردان برای حل مشکل پرداخت حقوق کارمندان پیشنهاد استقراض از بانک مرکزی را مطرح کردند اما آقای رئیسی تا امروز از این کار اجتناب کرده است که این اقدام با ارزش برای مقابله با تورم بود.
حجت الاسلام و المسلمین سالک با بیان اینکه ارتباط خوب رئیس جمهور با کشورهای همسایه امیدوارکننده است، افزود: حضور مدیران دولتی در میدانهای مختلف حرکتی مثبت است و خوشبختانه در موضوع واکسیناسیون کرونا هم دیگر مشکلی نداریم.
کوتاهی دولت قبل مشکلات زایندهرود را تشدید کرد
نماینده سابق مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به درگیری 14 استان کشور با معضل خشکسالی، اظهار داشت: بیآبی زایندهرود سابقهای طولانی دارد که حتی در زمان قاجاریه هم وجود داشته اما هم اکنون شدیدتر شده است. کاهش بارشهای برف و باران موجب کم شدن آبهای زیرزمینی شده است.
حجت الاسلام و المسلمین سالک ضعف مدیریتی در وزارتخانههای نیرو، جهاد کشاورزی و اقتصاد و سازمان محیطزیست دولت قبل را از علل مشکلات کم آبی دانست و افزود: اگر مدیران دولت یازدهم و دوازدهم، مصوبات ۹ مادهای شورای عالی آب که در آغاز دولت یازدهم تدوین شده را عملی میکردند، امروز زایندهرود آب داشت.
عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مهمترین سرفصلهای این مصوبه، گفت: رسیدگی به حقابههای کشاورزان و انتقال آب به فلات مرکزی از بندهای اصلی این مصوبه است. انتقال آب هم از بهشتآباد به زایندهرود لحاظ شده است. سهم آب استانهای چهارمحال و بختیاری و اصفهان هم ۲۵۰ میلیون متر مکعب در نظر گرفته شد.
حجت الاسلام و المسلمین سالک با اشاره به تشکیل کارگروههای ویژه برای حل این بحران در دولت گذشته و صحبتهای متعدد با معاون اول دولت دوازدهم، گفت: دولت آقای روحانی هیچ ارادهای برای تأمین آب زایندهرود نداشت. در سفر وزیر نیروی وقت به اصفهان، بحث تأمین آب از خلیجفارس مطرح شد که به ۳۸ هزار میلیارد تومان بودجه و لولهکشی ۹۰۰ کیلومتری و احداث سه نیروگاه برای تأمین برق نیاز داشت. در نهایت هم بهای هر لیتر آب ۴۰ هزار تومان میشد اما تأمین آب از بهشتآباد راهحل بهتری است.
نماینده سابق اصفهان در خانه ملت، با تکذیب کاشت برنج در این استان در شرایط فعلی، تصریح کرد: برنجکاری قبلاً در اصفهان زیاد بوده است اما هم اکنون بسیار کم شده است. کارخانههای فولاد و ذوبآهن هم که بسیار آببر و آلودهکننده هوا هستند، از پیش از انقلاب در اصفهان ساخته شدهاند. اگر مشکل آب شرب و کشاورزی اصفهان حل نشود، باید چارهای برای این دو کارخانه اندیشیده شود.
گفتنی است: برنامه «سلام تهران» برنامه صبحگاهی گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۶:۳۰ تا ۹ صبح با بخشهای مختلفی چون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی با اجرای مصطفی امامی روی آنتن شبکه پنج میرود.