۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰

روایت لبخندی که بهشت را نورانی می‌کند

روایت لبخندی که بهشت را نورانی می‌کند
برای رسیدن به سعادت اخروی باید مطابق خواست خداوند عمل کنیم، چه در سختی و چه در آسایش. راه رسیدن به این هدف روشن است و با وجود رهبری از نسل اهل بیت(ع)، تنها نیازمند همت و عزم راسخ برای شناخت مسیر و عمل به آن هستیم.
کد خبر: ۸۰۰۱

به گزارش خیمه مگ، به مناسبت سالگرد درگذشت آیت‌الله مصباح یزدی، عالم برجسته، استاد اخلاق و عرفان و از یاران انقلاب اسلامی، گزیده‌ای از بیانات ارزشمند ایشان تقدیم شما فرهیختگان می‌شود.

 

یک حدیث در کودکی از یک آقای ملایی که داشتیم، مرحوم آقا شیخ غلامرضا خراسانی، شنیده‌ ام. ایشان روی منبر بود و من بچه بودم و از ایشان شنیدم اما از بس خوشم آمده در یادم مانده است.

با آن لهجه یزدی می ‌گفت: «جونم! فکر آن جایی باش که وقتی حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) به روی امیرالمؤمنین‌(علیه‌السلام) می‌ خندد بهشت ‌ها پر از نور می ‌شود.

روایت این‌ است که‌ «وقتی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) در بهشت به روی امیرالمؤمنین‌(علیه‌السلام) لبخند می ‌زنند از بین دندان ‌هاشان، بین [دندان‌ های ثنایا]، نوری پخش می ‌شود که همه بهشت‌ را فرا می ‌گیرد.

مؤمنان از لذتی که به خاطر دیدن آن نور می ‌برند، مدهوش می ‌شوند.»(بحار الأنوار، ج ۴۳، ص۱۲۹)

چنین کسی دیگر از این‌ که در بهشت گوشت و مرغ بخورد، لذت می ‌برد؟!

یک لبخند حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) برای بهشتیان چنین اثری دارد؛ یک لبخندش! این چه مقامی است؟!

خدا این مقام را برای شیعیان شان معین فرموده، می‌ گوید به این ‌طرف بیایید، خیلی ارزش دارد.

دل به این زخارف دنیا نبندید، این ‌ها اسباب‌ بازی است؛ «‌وَمَا الْحَیاةُ الدُّنْیا إِلاَّ لَعِبٌ وَلَهْوٌ؛ و زندگی دنیا جز بازی و هوسرانی هیچ نیست و همانا سرای دیگر برای اهل تقوا نیکوتر است، آیا تعقل نمی‌کنید؟»(انعام، ۳۲)

آن‌ چه باید به آن دل ببندید آنجاست. اگر می ‌خواهید به آنجا برسید باید سعی کنید در هر حالی، مطابق آن ‌که خدا می ‌خواهد عمل کنید، هر چه باشد؛ گاهی شادی است، گاهی غم است، گاهی جنگ است، گاهی صلح است، هر چه او می‌ خواهد.

فهمیدن این خیلی مشکل نیست. پیدا کردن راهش هم خیلی مشکل نیست. الحمدلله خدا رهبری به ما داده که در پیچیده‌ ترین کارها، با سر انگشت اشاره می ‌کند و راه را نشان می‌ دهد.

ایشان اولاد همان حضرت زهرا(سلام ‎الله ‎علیها) ست. ما کم نداریم، یک ‌کمی همت می ‌خواهد که اولاً بفهمیم و بشناسیم، بعدش هم عمل کنیم.