به گزارش خیمه مگ، حجت الاسلام روح الله سعیدی فاضل، مدیر نمایندگی جامعه المصطفی خراسان، امروز دوم اسفندماه در مراسم اختتامیه اجلاسیه سیره فاطمی (س) و اندیشه مقاومت در بستر پژوهش های نوین در جمع بانوان این مجموعه اظهار داشت: حقیقتاً موضوع مقاومت امروز به عنوان اصلیترین محور در جهان اسلام و حتی در سطح بینالملل اهمیت دارد و باید به این موضوع به خوبی پرداخت.
وی افزود: به مقاومت باید از ابعاد مختلف علمی، فناورانه، اجتماعی، سیاسی، نظامی و علمی و معرفتی صورت گیرد؛ این ضرورت امروز، ضرورت انکارناپذیری است.
وی در ادامه به تلاشهای علمی در حوزه مقاومت اشاره کرد و افزود: خروجیهای علمی که در این عرصه دارید، قطعاً مبنای حرکت علمی شما در کشورهای خودتان خواهد بود که این امر قابل ستایش است.
حجت الاسلام سعیدی فاضل خاطر نشان کرد: نمایندگی خراسان در حوزه مقاومت دغدغه اساسی داشته است که در ابعاد مختلف تربیتی، فرهنگی، تبلیغی و حوزه مقاومت، محور اصلی تفکر طلاب باشد. به همین دلیل، رویدادهای مختلفی را در حوزه مقاومت در نمایندگی داشتیم.
وی همچنین به پژوهشهای انجام شده در زمینه مقاومت در این نمایندگی اشاره کرد و گفت: یکی از اصلیترین کارهای پژوهشی که در نمایندگی خراسان انجام شد، پیرامون مقاومت بود.
وی خاطر نشان کرد:حضور پژوهشگران مقاومت کشور در نمایندگی المصطفی در خراسان با همکاری پژوهشکده بینالمللی امام رضا علیهالسلام و معاونت محترم پژوهش انجام شد. در جلسات ۳ الی ۴ روزهای که در مشهد برگزار شد، ۴۰ مقاله در مورد آینده مقاومت ارائه شد که به زودی به چاپ می رسد
مدیر نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه خراسان افزود: در حوزه تبلیغی، محور تبلیغی ما در ماه مبارک رمضان موضوع مقاومت است.
وی به تحلیل وضعیت امروز جهان اشاره کرد و افزود: در جهان امروز، نیازمند گفتگوی جدی در خصوص تضاد و تقابل بین خیر و شر هستیم. این تضاد و تقابل همیشگی و فراگیر است و در تمامی جوامع وجود دارد ؛ در نگاه اسلامی، این تضاد در کلمه شریف 'لا اله الا الله' به وضوح بیان شده است. این جمله تضاد بین شر و خیر را مطرح میکند و ما باید از شرک و کفر عبور کنیم تا به توحید برسیم.
حجت الاسلام سعیدی فاضل در ادامه به اهمیت توجه به تضاد خیر و شر در دین اسلام و سایر مکاتب فلسفی اشاره کرد و ادامه داد: در قرآن کریم آمده است که برای هر پیغمبر دشمنی قرار داده شده است. این تضاد در حوزه دین، فلسفه و سیاست به وضوح نمایان است. فلسفه اسلامی نیز بر اصل تضاد تأکید دارد و هیچ حرکتی در دنیا بدون این تضاد امکانپذیر نیست.
وی در ادامه به تمدن غرب اشاره کرد و اظهار داشت: امروز پدیدهای به نام سلطهپذیری و سلطهگری وجود دارد. غرب با فلسفه اومانیستی و انسانمحوری، سلطه را در جوامع مختلف گسترش داده است. استعمار و بهرهکشی از مردم در این چارچوب ایجاد شده است؛ تاریخ ایالات متحده امریکا نشان میدهد که این کشور در بیش از ۳۰۰ جنگ در سطح جهانی دخالت کرده و میلیونها انسان را کشته است.
وی افزود: این سلطهگری و استعمار، همان شر مطلق است که امروز گریبان بشر را گرفته است. غرب با نظریات خود، انسانها را به پذیرش سلطه و سبک زندگی مدرن وادار کرده است. این پدیدهها به عنوان شر مطلق در جهان امروز، زندگی بسیاری از انسانها را تحت تأثیر قرار داده است.
حجت الاسلام سعیدی فاضل در پایان خاطرنشان کرد: ما باید نسبت به این شر مطلق آگاه باشیم و از غفلت نسبت به سلطه و سلطهگری بپرهیزیم؛ این سلطهگریها و سبک زندگی غربی، همان شر مطلق است که در عالم امروز وجود دارد و ما باید راهی برای رهایی از این اسارت پیدا کنیم.
مراسم اختتامیه اجلاسیه سیره فاطمی (س) و اندیشه مقاومت در بستر پژوهش های نوین با تقدیر از بانوان برگزارشد .