۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰

در ماه‌های پایانی پیش از ظهور امام زمان(عج)چه حوادثی رخ می‌دهد؟

«شش ماه پایانی» نوشته «مجتبی الساده» از سوی انتشارات جمکران منتشر و روانه بازار نشر شد. الساده در این کتاب به بررسی حوادث ۶ ماهه پایانی پیش از ظهور بر اساس آیات و روایات پرداخته است.
کد خبر: ۹۳۷

«ششن ماه پایانی» عنوان کتابی است به قلم «مجتبی الساده» محقق شیعی جهان اسلام که از سوی انتشارات جمکران منتشر و روانه بازار نشر شده است.نویسنده در این کتاب نیمۀ دوم آخرین سال غیبت را که به ظهور حضرت مهدی(عج) ختم می‌شود، به تصویر کشیده است.

آنچه از احادیث و روایات برمی‌آید بیشتر شدن حوادث پیش آمده برای بشر در سال‌های نزدیک به ظهور منجی است. این اخبار مسلمانان را به هوشیاری، آمادگی، انتظار و اطلاع جامع دربارۀ آخرالزمان دعوت می‌کند و از آنان می‌خواهد که همۀ مناسبات و روابط فردی و اجتماعی خود را متناسب با آن شرایط ویژه تنظیم کنند تا شاید از فتنه‌ها در امان مانند و در زمرۀ مشتاقان و منتظران شاهد ظهور آخرین منجی موعود باشند. بسیاری از نویسندگان، نشانه‌های ظهور را به دو دستۀ حتمی و غیرحتمی دسته‌بندی می‌کنند. آنچه مهم است این است که این نشانه‌ها به‌درستی بیان شوند تا هر منتظر  با پیگیری این حوادث، در دام آن‌ها که به‌دروغ ادّعای مهدویت می‌کنند، نیفتاده، به‌خاطر کثرت و وفور اتفاقات، دچار سردرگمی نشود.

 «مجتبی الساده» با مطالعه و تحقیق در منابع و تفحّص در روایات، کتابی با عنوان «شش ماه پایانی» تدوین کرده است که در آن نیمه دوم آخرین سال غیبت را که به ظهور حضرت مهدی(عج) ختم می‌شود، به تصویر کشیده است. این اثر، ناظر بر تعیین وقت معینی برای ظهور نیست؛ اما همه خوانندگان را متذکر حوادث مهم و جدی آخرین سالی می‌کند که امید می‌رود واقعۀ شریف ظهور در آن اتفاق افتد. مجتبی السادة برای استخراج این کتاب و مجموعه این رویدادهای پی‌درپی، به آن دسته از احادیث تمسک جسته  که به تاریخ خاصی، اعم از روز، ماه یا سال اشاره داشته‌اند و در دسته علائم حتمی گنجیده‌اند.

این اثر خواندنی که تقویم حوادث شش ماهه پیش از ظهور است از چهار فصل کلی تشکیل شده است، عناوین این فصول عبارتند از: غیبت و دوران پیش از ظهور، سبک توصیف دوران و سال ظهور در روایات، تقویم حوادث سال ظهور، مباحث تکمیلی.

حضور انتشارات جمکران با 47 اثر در نمایشگاه کتاب دفاع مقدس

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

«آنگونه که از احادیث برمی‌آید، به دنبال حوادثی که طی ماه‌های پیش در جهان رخ داده، حدود هفت نفر از عالمان دینی و همراهان آن‌ها از نقاط مختلف عالم اسلام و بلاد اسلامی رو به‌سوی  حجاز می‌کنند و مخفیانه به دنبال حضرت‌مهدی(عج) می‌گردند تا با ایشان بیعت کنند. در این اثنا هم حضرت حجت(عج) همانند حضرت موسی(ع) از ترس آن‌ها که تعقیبش می‌کردند، رو به‌سوی مدینه کرد، از مدینه خارج می‌شود و رو به مکه مکرمه می‌کند و از دست سپاهیان سفیانی  بدانجا پناهنده می‌شود و پس از ایشان هم 13 یار و یاور ایشان از نقاط مختلف جهان بی‌آنکه  با هم قراری از قبل گذاشته باشند، در مکه جمع می‌شوند تا نهضت جهانی خویش را آغاز کنند.

صبح شنبه‌ای که مصادف با عاشوراست، حضرت پس از طلوع آفتاب، پشت مقام حضرت ابراهیم(ع) دو رکعت نماز به‌جا می‌آورند، میان رکن و مقام ایستاده، اولین خطبه غرای خویش را به گوش جهانیان می‌رسانند و پس از معرفی خویش، مردم را به بیعت دعوت می‌کنند و جبرئیل(ع) که در آن زمان به شکل پرنده‌ای سفیدرنگ بر ناودان کعبه ایستاده، اولین کسی است که با ایشان بیعت می‌کند و به‌دنبال آن 13 یاور شریف حضرت و باقی مؤمنان و صالحانی که به مکه آمده‌اند، تا به یاری حضرت بپردازند و همگی آماده جهاد و شهادت‌اند. این‌ها مجموعاً ده‌هزار نفر سپاهیان حضرت را تشکیل می‌دهند و با حضرت پیمان می‌بندند.»

کتاب «شش ماه پایانی» به قلم «مجتبی الساده» با ترجمه «محمود مطهری‌نیا» که پیش از این در انتشارات موعود عصر به چاپ رسیده بود، اکنون با همراهی این نشر در انتشارات کتاب جمکران در 194 صفحه و به قیمت 110 هزارتومان به چاپ رسیده است.

 

 

برچسب ها: کتاب و ادبیات
خواندنی ها
مطالب بیشتر
دفاعی به‌دور از تهاجم و تنش

المراجعات و مدل مناظره دربارهٔ امامت در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا شرف‌الدین

دفاعی به‌دور از تهاجم و تنش

توهین کنندگان به قرآن را با عشق متوجه اشتباهشان کنیم

زارعی در «نشان ارادت»:

توهین کنندگان به قرآن را با عشق متوجه اشتباهشان کنیم

خطبهٔ فدکیه محور وحدت

روایت حجت‌الاسلام قنبری‌راد از کتابی که آیت‌الله سیدعزالدین زنجانی نوشت

خطبهٔ فدکیه محور وحدت

در معرفی و تبلیغ دین کجا اشتباه کرده‌ایم؟

در معرفی و تبلیغ دین کجا اشتباه کرده‌ایم؟

از روایت تک ‌بُعدی سیرهٔ فاطمی بپرهیزیم

در گفتگو با بانو مجتهده زهره صفاتی و دکتر مریم معین‌الاسلام عنوان شد

از روایت تک ‌بُعدی سیرهٔ فاطمی بپرهیزیم