۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳

اهمیت «حق و صبر» در سوره عصر

اهمیت «حق و صبر» در سوره عصر
شعبانی با اشاره به تفسیر سوره مبارکه عصر، بر اهمیت حق‌گویی و صبر در جامعه تأکید کرد و گفت: پذیرش ضعف‌ها و ایمان همراه با عمل صالح، شرط تحقق این توصیه‌هاست.
کد خبر: ۹۸۹۸

به گزارش خیمه مگ،به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه مهدیه خنداب، صبح امروز خانم رقیه شعبانی، مُبلّغ این مدرسه، در آئین سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) به تفسیر سوره مبارکه عصر پرداخت و ضمن تسلیت ایام، به اهمیت سفارشات مقام معظم رهبری درباره حق‌گویی و صبر در جامعه اشاره کرد.

خانم شعبانی اظهار داشت: حق گویی و صبر، اتفاق بزرگی است و بسیاری از گره‌های فرهنگی و اجتماعی را باز می‌کند، اما شروطی دارد که باید به آن توجه کرد.

وی بیان کرد: نخستین شرط، پذیرش ضعف‌ها است، چرا که کسی که ضعف‌های خود را نپذیرد، قابل توصیه و اصلاح نیست.

شعبانی دومین شرط را داشتن ایمان و عمل صالح توسط کسانی دانست که توصیه به حق و صبر می‌کنند و افزود: خسران با ضرر تفاوت دارد، در ضرر اصل سرمایه از بین نمی‌رود، اما در خسران اصل سرمایه یعنی ایمان و عمل صالح از دست می‌رود.

وی با اشاره به آیات سوره عصر گفت: همه انسان‌ها در خسران هستند و ریشه این خسران، تکبر است، انسان متکبر فکر می‌کند اشتباه نمی‌کند و فقط دیگران خطا می‌کنند، بنابراین باید این رذیله اخلاقی را از بین برد.

مُبلّغ مدرسه علمیه مهدیه خنداب اظهار کرد: در تفسیر آیه «الا الذین آمنوا...» می‌توان گفت همه انسان‌ها در خسران هستند مگر کسانی که با امام حسین(علیه السلام) همراه باشند، زیرا خداوند کربلایی‌ها را به عنوان الگو قرار داده است، به بیان دیگر تواصوا بالصبر و تواصوا بالحق در کربلایی‌ها جمع شده است.