۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹

آیین ایام سوگواری امام حسین(ع) در مدرسه علمیه امام خمینی کاشان برگزار شد

آیین ایام سوگواری امام حسین(ع) در مدرسه علمیه امام خمینی کاشان برگزار شد
آیین عزاداری ایام عاشورا با حضور طلاب، روحانیون و اساتید مدرسه علمیه امام خمینی(ره) کاشان روز دوشنبه در مسجد این مدرسه برگزار شد.
کد خبر: ۹۹۲۵

به گزارش خیمه مگ،حجت‌الاسلام‌ والمسلمین شیخ علی روحانی ناظر موقوفات مدرسه علمیه امام خمینی(ره) کاشان در آئین عزاداری ایام عاشورا در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) کاشان با اشاره به آیه ۱۶۹ سوره آل عمران قرآن کریم، اظهار داشت: کسانی را که در راه خدا کشته می‌شوند را مرده مپندارید بلکه زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده‌ می‌شوند.

وی افزود: بر اساس این آیه شریفه، شهیدان والامقام در جامعه بسیار تاثیرگذار هستند و بیشتر از افراد زنده‌ در جامعه برکات و خیرات دارند.

وی با تاکید بر اینکه شهیدان دارای مقام شفاعت هستند، گفت: بر اسناد مستندات شیخ حر عاملی در جلد هفتم وسائل‌الشیعه، یکی از ویژگی‌های شهیدان این است که با ریختن قطره‌ای از خون شهید، تمامی گناهان دو بخشیده می‌شود.

آئین عزاداری ایام عاشورا مدرسه امام خمینی(ره) کاشان که به همت معاونت پژوهش این مدرسه برگزار شد با روضه‌خوانی و سینه‌زنی همراه بود و یکی از طلاب مدرسه به نوحه‌خوانی پرداخت.

مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) کاشان نیز در حاشیه برگزاری این آئین به خبرنگار خبرگزاری حوزه، گفت: در بخشی از وقف‌نامه این مدرسه در زمان فتحعلی‌ شاه قاجار که مرحوم ملااحمد نراقی به عنوان متولی این مدرسه واقع بوده، نوشته شده است، در ایام عاشورا تکیه‌ای در داخل مسجد مدرسه علمیه امام خمینی(ره) برای عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) در نظر گرفته به سوگواری پرداخته شود و بانی و اقامه عزا نیز توسط اساتید این مدرسه باشند.

حجت‌الاسلام علی نظاری افزود: بر این اساس امسال با توجه به تعطیلی مدرسه علمیه امام خمینی(ره) و نبود طلاب، عزاداری حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) به مدت چهار روز در این مدرسه برگزار شد.

وی بیان کرد: بر اساس وقف‌نامه، هزینه اطعام عزاداران حسینی نیز از محل درآمد موقوفات مدرسه امام خمینی(ره) کاشان پرداخت شد.

مدرسه علمیه امام خمینی(ره) کاشان یکی از زیباترین بناهای ارزشمند تاریخی اسلامی ایران با قدمتی بیش از ۲ قرن و وسعت بیش از ۲ هزار مترمربع دارای ۵۲ حجره با ایوان جلو و افزون بر یک هزار و ۲۰۰ رقبه موقوفات توسط «میرزا ابوالقاسم اصفهانی» حاکم وقت کاشان ساخته شد.

این مدرسه در دوران گذشته به نام مدرسه «سلطانی» یا «شاه» شهرت داشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به مدرسه «امام خمینی(ره)» تغییر یافت.