۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳

عاشورا عین سیاست بود/ عاشورا اوج مبارزه با سلطه‌گری و مطالبه عدالت است

عاشورا عین سیاست بود/ عاشورا اوج مبارزه با سلطه‌گری و مطالبه عدالت است
محرم، تنها یادآور یک واقعه تاریخی نیست؛ بلکه یک مکتب زنده و تمدن‌ساز است که در آن، معیار حق و باطل، ایستادگی در راه خدا و مقاومت در برابر ستم است.
کد خبر: ۹۸۳۶

به گزارش خیمه مگ،حجت‌الاسلام‌ و المسلمین محمودی عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در گفت و گویی اظهار داشت: در نگاه دینی و انقلابی، چرا باید در ایام محرم و عاشورا، از شهدای علمی و نظامی امروز یاد کرد؟ آیا این پیوند فقط یک تشبیه نمادین است یا حقیقتی عمیق‌تر در آن نهفته است؟

وی افزود: محرم، تنها یادآور یک واقعه تاریخی نیست؛ بلکه یک مکتب زنده و تمدن‌ساز است که در آن، معیار حق و باطل، ایستادگی در راه خدا و مقاومت در برابر ستم است.

حجت الاسلام والمسلمین محمودی ابراز داشت: همان روحی که در یاران اباعبدالله(ع) بود، امروز در سینه‌ی شهیدانی چون دکتر طهرانچی، دکتر مینوچهر و شهید عباسی و ... شعله‌ور بود.جرم این دانشمندان چه بود؟ طراحی سوخت هسته‌ای پیشرفته و تولید رادیوداروهایی برای نجات جان بیماران ایرانی!

وی افزود: دشمن همان است، ابزار تغییر کرده. دیروز شمشیر و نیزه، امروز ترور و تحریم، یادآوری این شهدا در محرم، نه یک توصیه سیاسی، بلکه یک تعهد عاشورایی است، کسی که فلسفه عاشورا را فهمیده، نمی‌تواند از مظلومیت شهدای خود سخن نگوید.

عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه گفت: برخی می‌پرسند آیا مطرح‌کردن نام شهدای هسته‌ای و فرماندهان نظامی در هیئات مذهبی، موجب سیاسی‌شدن مجالس نمی‌شود؟ آیا این خط را از اصل عاشورا منحرف نمی‌کند؟ این سؤال از آن‌جاست که گمان می‌شود سیاست و دیانت دو مسیر جدا هستند؛ درحالی‌که عاشورا عین سیاست بود؛ اوج مبارزه با سلطه‌گری و مطالبه عدالت.

حجت الاسلام والمسلمین محمودی گفت: تمایز کلیدی میان سیاست‌زدگی استفاده ابزاری از دین برای قدرت (مذموم). و سیاست‌آگاهی افشای ظلم و دفاع از مظلوم (واجب). وجود دارد.

وی گفت: سردار سلامی، سردار باقری، سردار حاجی‌زاده و دیگر فرماندهان شهید ما، یاران صادق حسین زمان‌اند؛ همان‌گونه که شهید فخری‌زاده، طهرانچی، و ... حاملان پرچم جهاد علمی‌اند.